Un copil de 17 luni a învățat singur să numere și să poarte conversații întregi. „Este un mic geniu”

2 min read
Un copil de 17 luni a învățat singur să numere și să poarte conversații întregi. „Este un mic geniu”

O fetiță de 17 luni și-a uimit mama cu lucrurile pe care le știe
Priscilla King (din Leeds, Marea Britanie) a fost dansatoare în diverse producții de teatru, iar acum este mamă cu normă întreagă. Este căsătorită cu producătorul de teatru David King, cuplul având doi copii: Oscar (4 ani) și Georgia (17 luni). 
Priscilla consideră că fiica ei este un geniu, în condițiile în care micuța știe să numere până la 10, este foarte interesată de cărți și reține ușor tot ceea ce aude. Potrivit „Mirror”, mama a povestit că: 
„Are 17 luni, dar este un geniu- încă de când a venit pe lume nu a fost pasionată de jucării, ci numai de cărți. Este precum personajul Matilda, nu este interesată de jocuri de bebeluși, așa cum sunt alți copii de vârsta ei. Vrea să aibă la îndemână cărți și reține enunțuri după ce le aude o singură dată. Poți începe să citești un enunț, iar ea îl încheie, își aduce imediat aminte. 
În ceea ce privește număratul, totul a început în momentul în care am văzut-o coborând scările, nu mi-am dat seama că de fapt număra până la 10- pur și simplu a auzit și a reținut, noi nu am încercat să o învățăm. De obicei, copiii de vârsta ei numără până la 3, însă ea nu sare niciun număr până când ajunge la 10. Este precoce pentru vârsta pe care o are.”

Mama își dorește să testeze nivelul de inteligență al fiicei sale
Priscilla s-a gândit că ar trebui să realizeze acest demers cât mai repede. În același timp, a ținut să menționeze că Georgia a învățat multe lucruri și de la fratele ei mai mare. Totodată, consideră că fiica ei va fi capabilă să aibă cele mai diverse profesii,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.