Val de critici asupra deputatului USR Iulian Bulai prins fără distanțare la o plantare: Plantați 1.000 de puieți și tăiați 1.000 de arbori

3 min read
Val de critici asupra deputatului USR Iulian Bulai prins fără distanțare la o plantare: Plantați 1.000 de puieți și tăiați 1.000 de arbori

După ce s-a lăudat pe pagina de socializare cu participarea la o plantare de puieți la care nici nu știa să țină hârlețul în mână, deputatul USR Iulian Bulai a primit la comentarii un val de critici, printre care și aceea că nu a ținut deloc seama de măsura impusă de VLAD VOICULESCU privind distanțarea socială. După cum se știe românii nu au voie să stea în grupuri mai mari de șase persoane deoarece sunt imediat amendați de către jandarmeria română, sau așa ar trebui să fie.

Nu este cazul pentru miniștrii sau parlamentarii USR, oficiali pentru care legea nu contează, ea este pentru majoritatea românilor.

Iulian Bulai este criticat și pentru că la momentul de față dețin puterea în România dar nu au luat nici o măsură să oprească defrișările de păduri:

Plantați 1000 de puieți și tăiați 1000 de arbori / Mai terminați cu postările populiste și faceți ceva pentru a opri tăierile de păduri / Împăduriți, împăduriți că mai aveți un pic și plecați pa! / Asta e reclamă ieftină! Când legiferati stoparea exportului de lemn brut, cherestea? Va lăsa cumătrul Klaus? Că e cumătrul lui Schweinhoffer / Voi ați vîndut pădurea voi să o plantați hoților noi am plantat ce ați vîndut voi… / Băi jegoșilor de la USR , dacă tot sunteți la guvernare nu este mai bine să stopați tăierile de păduri , decit să plantați alti arbori .

Critica asupra lui vizează și neimplicarea în construirea autostrăzilor din regiunea Moldovei. Iulian Bulai este criticat pentru faptul că nu a participat la protestul celor care susțin construirea de autostrăzi în Moldova:

Bulai, trompeta lui Drula, în loc sa fie la Cristesti, alături de cei ce manifestau pentru autostrada Moldovei, a demonstat, încă o data, ca este o jigodie marxista. El planta salcâmi în Vânători lângă Piatra Neamț, un fief țigănesc / Ar fi frumos ca de-a lungul A7 să apară și o perdea forestieră. La fel de util ar fi ca si fiecare oraș mare să fie înconjurat de o pădure / Nu spunem nimic despre marșul pentru Autostrada A8? Dacă erați în opoziție imediat apărea postarea pe Facebook / Mă așteptam să fiți la mitingul pentru autostradă, ce nu se potrivește?Subiectul nu mai este demn de stradă, e dedicat doar zilei de luni, prin minister, cu guleraș alb?!?Sau sunt două – trei autostrăzi simultan, toate cu drepturi de autor?!?Căci, în timp ce unii strigă “facem autostrada Moldovei!”, ceilalți strigă în stradă “Vrem autostrada Moldovei!”.Vă lua doar trei minute să le explicați că autostrada există, e vie, tocmai se construiește, doar că dânșii trebuie să o vadă!E atât de simplu!…

.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.