Video: o mamă intră într-o o sală de jocuri de noroc și își lasă fetița în căruciorul care este luat de vânt

2 min read
Video: o mamă intră într-o o sală de jocuri de noroc și își lasă fetița în căruciorul care este luat de vânt

Un cărucior cu o fetiță de 1 an a fost lăsat nesupravegheat în fața unei săli de jocuri de noroc din Bacău. Se pare că mama copilului a intrat în incinta sălii pentru a-și lua soțul acasă. În cele câteva momente de neatenție căruciorul a fost luat de vântul puternic și dus foarte aproape de carosabil, conform Mediafax. 
Momentul este surprins pe video de un locuitor al blocului de vizavi de la balcon și pe imagini, chiar dacă nu sunt de cea mai bună calitate, se poate observa cum femeia lasă căruciorul în fața unei săli de păcănele și intră. Căruciorul pornește la vale împins de vântul puternic către carosabil pe unde se poate vedea că trec mașini, iar filmarea arată cum o persoană iese fugind și îl prinde în ultimul moment. 

Autoritățile din Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile surprinse la fața locului și primele verificări au dezvăluit că o tânără de 21 de ani, din orașul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, luni seara, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni. Surse din anchetă au confirmat pentru MEDIAFAX că tânăra este mama fetiței, iar cea mică se afla în cărucior.
S-a deschis dosar penal iar polițiștii continuă verificările.
Citește și:

Lăsat nesupravegheat, un copil din Pitești a căzut de la etajul casei
De ce nu trebuie să lăsăm copiii să mănânce struguri nesupravegheat? O radiografie terifiantă răspunde!
Caz de neglijență oripilant: un bebeluș a murit din cauza unei iritații de scutec!

Alte articole care te-ar putea interesa

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.