7 ocazii când Kate Middleton a încălcat regulile vestimentare ale Casei Regale

2 min read
7 ocazii când Kate Middleton a încălcat regulile vestimentare ale Casei Regale

Surse: express.co.uk, thestir.cofemom.com

Kate și prințul William surprinși cu un gest de afecțiune interzis de Casa Regală. Unde s-a întâmplat asta
Kate și William sunt, fără doar și poate, cel mai respectat și adulat cuplu regal din lume. Mereu impecabili în comportament și ținute, cei doi respectă cu strictețe regulile Casei Regale. Însă, uneori, dragostea depășește chiar și liniile severe ale regulamentului Coroanei Britanice. Astfel, cei doi au fost surprinși de către un blogger în Bahamas în luna martie, în turul care sărbătorește Jubileul Reginei, făcând un gest care este interzis în aparițiile publice ale celor doi, acela de a se ține de mână. Aproape jumătate din cele peste 1000 de comentarii ale internauților au adresat tocmai acest gest, toți spunând cât este de grozav să îi vadă ținându-se de mână și subliniind că nu i-au văzut niciodată făcând asta în aparițiile publice. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani.

Când a vizitat Grădina Zoologică Taronga din Sydney
Kate Middleton se afla pe 10 aprilie 2014 în Australia, alături de Prințul William și de primul lor fiu, Prințul George. Cei trei au vizitat Grădina Zoologică Taronga.
Cu prilejul acelei vizite, s-a putut sesiza că Ducesa de Cambridge nu a ținut cont de două reguli vestimentare ale Casei Regale: a purtat o rochie ce avea lungimea deasupra genunchiului (conform regulilor vestimentare regale, ar trebui ca articolele vestimentare să fie dedesubtul genunchiului) și a ales o pereche de sandale cu platformă.

Cu ocazia celebrării celei de-a 90-a aniversare a Reginei
Pe 9 iunie 2016, Kate Middleton a purtat o ținută din care se poate vedea că rochia se află puțin deasupra genunchiului și nu dedesubt, așa cum prevăd regulile vestimentare ale Familiei Regale din Marea Britanie.
Ținuta ei a fost însă apreciată datorită aplicației de culoare albă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.