Ciprian Ciubuc: Ce aveți cu țăranul român, domnule Cîțu?

1 min read
Ciprian Ciubuc: Ce aveți cu țăranul român, domnule Cîțu?

Distribuie acest articol!
Deputatul AUR Ciprian Ciubuc atrage atenția asupra unui proiect de ordonanță de urgență publicat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) care va face aproape imposibilă creșterea porcilor în gospodăriile țărănești.
„Fermierii nu vor mai avea voie să hrănească porcii cu resturi alimentare, nici să-i înmulțească în gospodăria proprie și vor fi obligați să instaleze la intrarea în cocine dezinfectoare pentru încălțăminte. Proprietarii de porci trebuie să-și schimbe hainele ori de câte ori ies din adăpostul animalelor. Nerespectarea oricăreia dintre aceste reguli se va solda cu amenzi de până la 6.000 de lei. Aceste reguli vor da o lovitură mortală micilor crescători de animale.
Asta este politica liberală și națională a guvernului Cîțu: eliminarea micului producător local, în favoarea marilor concerne agricole? În calitatea sa de partid care sprijină micii producători autohtoni și gospodăria românească tradițională, AUR protestează vehement împotriva acestor propuneri și cere renunțarea imediată la măsurile absurde.”, a declarat Ciprian Ciubuc.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.