Dan Puric: Mă întrebați când se termină restricțiile sau pandemia? Restricțiile și pandemia vor dura cât vor dori ei, până se distruge tot sistemul.

2 min read
Dan Puric: Mă întrebați când se termină restricțiile sau pandemia? Restricțiile și pandemia vor dura cât vor dori ei, până se distruge tot sistemul.

Actorul și scriitorul Dan Puric a declarat că la „aburul pandemiei”, cei care doresc să vândă țara bucată cu bucată, pot s-o facă și în viteză.
El a spus că aceia care vor să facă asta nu se mai tem de nimic.
„E mai pe față acum, nu se mai tem de nimic. Au și avantajul petardei cu covidul și la aburul pot să facă foarte multe lucruri. Și în viteză trebuiesc făcute”, a spus Dan Puric la România TV.
Artistul a adăugat, ulterior, că pe vremea comunismului s-au răsturnat valorile, iar acum se diluează.
„Comuniștii au răsturnat valorile: tot ce era erou a devenit bandit al poporului. Ce fac oamenii din comunismul albastru? Diluează valorile din vârful piramidei și este un atac ideii de absolut”, a continuat el.
Puric a declarat va ajunge Președinte cel care este „programat să o facă” și că trăim vremurile unei civilizații barbare.
„Cine va fi programat să fie Președinte? Unul și mai mediocru și mai anonim, dispus să accepte orice pentru a distruge această țară
Ceea ce trăim noi acuma este o civilizație barbară.
Când faci un rinocer cu țâțe ca să-l onorezi pe Brâncuși, înseamnă că s-a întâmplat ceva cu tine”, a continuat actorul și regizorul.
Dan Puric a îndemnat românii să reziste perioadei de pandemie, care va dura cât „vor dori ei”.
„Vă spun că o să apară aurolacii ăștia de postaci care o să zică despre discursul meu că e fascist, homofob, de extremă dreaptă, pentru că ei nu acceptă libertatea.
Mă întrebați când se termină restricțiile sau pandemia? Restricțiile și pandemia vor dura cât vor dori ei, până se distruge tot sistemul.
Să se reziste pe dedesubt cu credință și le sparge Dumnezeu planurile, că nu dracu a făcut lumea,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.