după eliminarea ALDE, PRO ROMÂNIA, PMP, Simion scoate și dracul PDL din PNL. Cîțu este PA!!! PDL este PA!!! – CRITICII.RO

2 min read
după eliminarea ALDE, PRO ROMÂNIA, PMP, Simion scoate și dracul PDL din PNL. Cîțu este PA!!! PDL este PA!!! – CRITICII.RO

În data de 6 decembrie George Simion avea să ducă AUR în parlamentul de la București, asta deși partidul nu fusese văzut pe radarul altor partide politice cu mari pretenții parlamentare. A fost momentul la care strategia lui George Simion cu ajutorul românilor a scos de pe scena politică trei partide extrem de nocive, un fost președinte și doi foști premieri.

Pe 6 decembrie PMP, ALDE și PRO ROMÂNIA aveau să dispară. Toate erau partide născute din FSN-ul lui Ion Iliescu, partidul care a făcut foarte mult rău Românilor.

Cu aceste partide aveau să zboare și Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta din parlamentul de la București.

Și surprizele au continuat prin faptul că AUR s-a ținut de cuvânt: nu a făcut alianță cu alte partide politice și nu a cheltuit subvenția publică. Apoi din opoziția s-a opus permanent oricărui proiect sau acțiuni care viza interesul românilor.

Astăzi s-a produs o nouă turnură. Jocurile din interiorul PNL îl dădeau pe Florin Cîțu ca și mare câștigător, cu toată tabăra PDL venită din perioada tristă a lui Traian Băsescu. Românii nu vor să își mai amintească cu Emil Boc a trimis în sărăcie milioane de români când a tăiat la grămadă salariile și pensiile, dar a lăsat pensiile speciale și indemnizațiile politicienilor.

Apoi PDL a dispărut, dar ascuns în interiorul PNL și PMP. PMP a zburat pe 6 decembrie, dar surpriza a venit astăzi când George Simion a anunțat o moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu. La doar câteva ore și USR cu PSD s-au alăturat demersului, fiecare având propriile motive.

Acum Florin Cîțu, care era pe val, este PA. Nici nu credea el că AUR și George Simion vor produce din nou o surpriză, iar acea surpriză înseamnă pierderea locului de premier și automat bătălia din interiorul PNL capătă o altă dimensiune, una în care aripa PDL pierde.

Ludovic Orban este probabil în extaz, dar ar trebui să mulțumească lui DUmnezeu și partidului AUR, că fără ele această acțiune divină nu ar fi apărut.

După PMP, ALDE și PRO ROMÂNIA, AUR scoate și dracul de PDL din interiorul PNL.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.