El este cel mai longeviv Moș Crăciun! De peste 60 de ani aduce cadouri copiilor

2 min read
El este cel mai longeviv Moș Crăciun! De peste 60 de ani aduce cadouri copiilor

El este cel mai longeviv Moș Crăciun!
Ray Hulse, în vârstă de 75 de ani, din Bridgenorth, Shropshire, a împărțit mii de cadouri de când a preluat rolul de Moș Crăciun în 1962. Avea doar 18 ani când a fost rugat să apară în rolul lui Moș Crăciun la o petrecere de Crăciun pentru copii organizată la primăria din satul său. Și, deși a refuzat invitația la început, de atunci nu a mai privit înapoi.
„Până la urmă am făcut-o, dar am fost reticent și a trebuit să împrumut costumul de la cineva. S-a dovedit că mi-a plăcut foarte mult”, a mărturisit Ray pentru Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Ray, un instalator de anvelope pensionat și fost miner, a petrecut aproape șase decenii în care a apărut în sute de spitale, școli și supermarketuri ca Moș Crăciun, strângând peste 55.000 de lire sterline în scopuri caritabile. Bărbatul, care are doi copii, spune că a iubit întotdeauna Crăciunul și că va încerca chiar să continue să intre în pielea (și în costumul) lui Moș Crăciun până când va împlini 100 de ani.
„Crăciunul este o perioadă magică pentru copii. Când copilul unui străin aleargă și te ia în brațe – căldura pe care o simți este o adevărată binecuvântare. Ceea ce fac eu aduce atât de multă magie pentru atât de mulți băieți și fete. În același timp să strâng bani pentru o cauze nobile. În viitor sper să strâng ceva bani pentru a încerca să le ofer copiilor bolnavi în fază terminală o viață bună. Mi se pare foarte satisfăcător și voi continua să fac asta cât de mult timp voi putea. Când oamenii îmi spun că sunt cel mai longeviv Moș Crăciun din Marea Britanie, asta mă motivează să continui. Este plăcut să știu că am făcut o diferență”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.