Fetița-eroină din Cernavodă: s-a pus scut pentru a-și apăra mama de cuțitul tatălui agresor

2 min read
Fetița-eroină din Cernavodă: s-a pus scut pentru a-și apăra mama de cuțitul tatălui agresor

O fetiță de 12 ani a salvat viața mamei sale 
O femeie cu doi copii era agresată de mai mult timp de partenerul ei surdo-mut și se hotărâse să-l părăsească. Potrivit „Digi24”, aceasta se mutase în Cernavodă, dar bărbatul venise după ea ca să o roage să se întoarcă la el. Mama nu a acceptat și din acest motiv fostul ei partener a atacat-o cu un cuțit. 
Conform „observatornews.ro”, unul dintre copiii femeii, o fetiță în vârstă de 12 ani, nu a mai suportat să vadă cum mama ei era agresată și s-a pus scut în fața acesteia. Despre comportamentul bărbatului agresiv au dat detalii și câteva dintre rudele femeii. Acestea au declarat, pentru sursa citată, următoarele: „De multe ori a bătut-o, ea a sărit şi de pe geam, şi-a rupt mâinile, picioarele. Ea l-a iertat de atâtea ori pentru copil, dar el n-a fost înţelegător, a bătut-o de atâtea ori.”
În „Ziua de Constanța” se precizează că, în urma aplicării mai multor lovituri de cuțit în partea inferioară a picioarelor, victima a suferit răni profunde și o hemoragie masivă. Până când a leșinat, aceasta a încercat să sune la 112, iar fiica ei de 12 ani a reușit să le dea detalii salvatorilor și a rămas lângă mama sa până la sosirea acestora. Cei doi copii au fost găsiți în stare de șoc.

Mama a ajuns la spital
Din informațiile oferite de sursa citată anterior, s-a estimat că femeia rănită ar putea avea nevoie de aprox. 95-100 zile de îngrijiri medicale și că, dacă va fi necesar, în caz de alte eventuale consecințe grave (precum invaliditatea de exemplu), va fi solicitată o reexaminare medico-legală după 6-12 luni de când a avut loc agresiunea.
Crina Kibedi, purtător de cuvânt al „Spitalului Județean de Urgență Constanța”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.