Guvernarea PNL: Dansatoare din buric, angajată la o companie strategică de stat – 60m.ro

2 min read
Guvernarea PNL: Dansatoare din buric, angajată la o companie strategică de stat – 60m.ro

Distribuie acest articol!
Raluca Paraschiv Anton , o dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist a fost angajată la compania de stat care întreține sistemul energetic național. Femeia este o mondenă cu aspirații mari, notează Lumeapolitica.ro.
Dansatoarea angajată în urma unui concurs dubios
Raluca Anton, fostă Paraschiv este o cunoscută a ziarelor de scandal. Ea are un trecut de fată de oraș. La începutul acestei luni, femeia a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.
Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.
Anunțul de angajare a fost hilar. Participanții au fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia. Practica este cunoscută în lumea funcționărească. Așa se poate vedea dacă nu cumva a mai aflat cineva despre concurs, iar acesta poate să fie anulat.

Viață dublă: ziua polițistă, noaptea dansatoare
Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.

Atunci când nu era îmbrăcată în uniformă, Raluca Paraschiv oferea servicii de dans din buric. Pentru un dans solicita 100 de euro conform unui anunț prin care își promova serviciile. Existau și pachete mai scumpe în funcție de mișcarea buricului și ritmul utilizat.

Aventurile ei în lumea dansatoarelor din buric au fost amplu povestite de ziarele bulevardiere. Nimeni nu visa că Raluca Paraschiv avea să devină Anton și să treacă de la unduirea abdomenului la liniile Transelectrica și companii strategice din domeniul energiei electrice.
Aventuri mondene și machiaj profesionist
Tânăra pe care mai marii Transelectrica au angajat-o la compania de stat care repară liniile de transport a energiei electrice era cunoscută de publicul avid după știri mondene ca o spărgătoare de căsnicii. Click povestea în 2016 cum Raluca Paraschiv i-a furat iubitul altei mondene, Roxana Vaşniuc, prezentatoare TV.
La trei ani distanță, fata ajunge din nou în atenția presei de scandal după ce divorțează de Alex Anton. Femeia a ținut să facă anunțul la televizor ca orice fată de oraș care se respectă.
Ultima experiență a Ralucai Paraschiv înainte de a lucra cu liniile de înaltă tensiune s-a rezumat la liniile de machiaj. Așa este fata prezentată în majoritatea publicațiilor de scandal.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.