În caz că nu știați, Ciolacu se pricepe la boli infecțioase – Vrea limitarea numărului de călători în mijloacele de transport în comun – 4media.INFO

2 min read
În caz că nu știați, Ciolacu se pricepe la boli infecțioase – Vrea limitarea numărului de călători în mijloacele de transport în comun – 4media.INFO

Talentatul domn Marcel Ciolacu, deși se pricepe la boli infecțioase ca bibilica la fizică cuantică, a propus ca posibilă măsură de împiedicare a răspândirii virusului limitarea numărului de călători în mijloacele de transport în comun.

E drept că nu s-au făcut studii științifice care să arate de la câți pasageri în sus devine periculos un tramvai, un troleu sau un maxi-taxi, dar ce mai contează?

Întrebat ce înseamnă mai precis măsurile care trebuie luate privind transportul în comun, președintele PSD a răspuns că este vorba despre reducerea numărului călătorilor, de exemplu, în autobuze.

Dacă zice domnul Ciolacu de la PSD că trebuie limitat numărul de călători, îl limităm și clar o să scadă cazurile!

Parcă și văd Omicronul cum stă el așa, gânditor, în stație la Lizeanu, și numără la gorobeți: „Cinci, șase, șapte… Aaa, s-au urcat doar zece inși în tramvai, în ăsta nu mă mai urc, că nu-mbolnăvesc pe nimeni, îl aștept pe următorul!”

Nu mai zic că aici apare altă problemă: cine verifică permanent câți călători sunt în autobuz, de pildă?

O să stea șoferul să-i numere? O să aducă oameni de la Poliția locală – că ăia măcar până la 20 știu să numere, deci s-ar încadra? Sau o să angajeze la fiecare tramvai, autobuz și troleu, câte un profesor de matematică, să facă probleme de clasele primare: „La Crângași s-au urcat 7, dar au coborât 2; la Grant au mai coborât 5, dar au urcat 2; la 1 Mai au coborât 10 și s-au urcat 9, la Agronomie s-au urcat 5 și n-a coborât niciunul. Câți călători avea tramvaiul 41 când a ajuns la Casa Presei Libere?”

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.