Lavinia a născut la 9.000 de metri altitudine în avion. Nici măcar nu știa că e însărcinată

2 min read
Lavinia a născut la 9.000 de metri altitudine în avion. Nici măcar nu știa că e însărcinată

O femeie a născut în avion, la 9.000 de metri altitudine!
Lavinia Mounga zbura din Salt Lake City, Statele Unitre spre Honolulu, Hawaii când, la un moment dat, a acuzat dureri puternice de burtă. A aflat, câteva minute mai târziu, că este însărcinată și că durerile pe care le resimțea erau, de fapt, contracții. Marele noroc al Laviniei a fost că la bordul aeronavei se aflau mai mulți medici și asistente, care au ajutat-o să își aducă bebelușul pe lume, în siguranță.

Foto: facebook.com/HawaiiPacificHealth
Lani Bamfield, una dintre asistentele care a participat la această naștere inedită a scris, într-o postare pe Facebook, că proaspătă mămică era însărcinată în 26-27 săptămâni și că bebelușul a venit pe lume în toaleta avionului. Băiețelul a venit pe lume cu numai trei ore înainte de aterizare și a primit numele Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga.
Citește și: O gravidă a născut în avion la 5000 de metri înălțime. A ales numele perfect pentru copilul ei
„În cazul în care cineva se întreba cum a fost călătoria noastră spre Hawaii, haideți să va spun. Am adus pe lume un bebeluș prematur, de 26-27 de săptămâni, în toaleta avionului, în mijlocul oceanului. Trei asistente, un fizician medical și un medic de familie au avut grijă că bebelușul să vină pe lume în deplină siguranță, cu doar trei ore înainte de aterizarea avionului. Dumnezeu a fost cu noi!”, a scris asistenta, potrivit dailymail.co.uk.

Foto: facebook.com/HawaiiPacificHealth
Lavinia, mama bebelușului, a fost extrem de șocată, însă din cale-afară de fericită că a reușit să își aducă pe lume bebelușul în siguranță.

Foto: facebook.com/HawaiiPacificHealth
Un purtător de cuvânt al Centrului Medical Kapiolani din Honolulu a declarat pentru presa locală că mama a fost externată, însă bebelușul a rămas internat la secția de neonatologie,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.