Mesajul către părinți al episcopului Maramureșului înainte de Postul Sf. Marii: Plecați genunchii în rugăciune de seară în fața icoanei Maicii Domnului, cu candela aprinsă

2 min read
Mesajul către părinți al episcopului Maramureșului înainte de Postul Sf. Marii: Plecați genunchii în rugăciune de seară în fața icoanei Maicii Domnului, cu candela aprinsă

PS Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului a ținut să trimită un mesaj credincioșilor, cu ocazia începutului Postului Adormirii Maicii Domnului, informează pagina oficială a Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.
El i-a îndemnat pe credincioși să se roage stăruitor, seară de seară, Maicii Domnului.
„Cunoscând din copilăria noastră evlavia credincioșilor Bisericii străbune față de Maica Domnului și tradițiile legate de preacinstirea și sărbătorile ei, Vă îndemnăm cu părintească dragoste ca împreună să plecăm genunchii la ceas de seară, la slujba Paraclisului Maicii Domnului, una din capodoperele imnografice ale Ortodoxiei noastre, cu un conținut pe măsura vremurilor și strâmtorărilor pe care le trăim, din pricina acestei nesfârșite molime care tulbură și afectează umanintatea, numită pandemia de coronavirus, și să-i cerem izbăvire, mântuire, grabnică alinare și vindecare tuturor celor bolnavi.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Să-i cerem cu stăruință să mijlocească la Fiul Său, Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, să ne ierte nouă toate păcatele și să ne dăruiască vreme de îndreptare și de mântuire”, a scris episcopul.
El a avut un mesaj special pentru părinți, pe care i-a încurajat să-și educe copiii cu credință, pentru ca atunci „când vor crește, să facă diferența între lumină și întuneric, între frumusețe și urâțenie, între raiul fericirii și iadul suferinței”.
 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.
„Voi, părinții, creștinii, mama și tata, ocrotiți-vă copiii, căci ei sunt îngerii pe care Dumnezeu vi i-a încredințat să-i păziți curați și luminați de credință și de har ceresc. Luați-i de mânuță, așa cum o faceți de altfel, și duceți-i în casa lui Dumnezeu, în Sfânta Biserică, la icoana Maicii Domnului și,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.