O femeie din Cluj dată afară din magazin pentru că a intrat cu un cărucior de bebe: „M-am simțit înjosită”

2 min read
O femeie din Cluj dată afară din magazin pentru că a intrat cu un cărucior de bebe: „M-am simțit înjosită”

Mamă discriminată într-un magazin din Cluj-Napoca: „M-am simțit înjosită”
Femeia din Cluj-Napoca a povestit pe un grup de Facebook ce i s-a întâmplat. Ea spune că angajații magazinului i-au cerut să nu intre cu căruciorul, de teamă că ar fi putut să fure din magazin.

„Dragi mămici, vi s-a întâmplat să vă dea afară din magazin pentru că ați intrat cu căruciorul cu copilul? Mi s-a întâmplat azi. Motivul a fost că trebuie să iau coș de cumpărături, pe lângă căruciorul greu în care aveam copilul. Menționez că nu aveam nici un fel de bagaj în rucsac, mână sau jos, la căruț. Au zis că dacă «ascund produse în coș și plec?» Și le-am zis că pot să mă controleze unde doresc, însă nu îmi voi lăsă copilul afară! Sau dacă chiar se tem de mine, pot să vină după mine să îmi țînă coșul că nu mă supăr. Și bineînțeles, m-au dat afară!”, a povestit mama pe Facebook.
Femeia mai spune că s-a simțit discriminată și înjosită și că nu i se pare să normal un astfel de comportament din partea angajaților magazinului.
„M-am simțit îngrozitor, discriminată, înjosită și făcută hoață, nici cu cei de altă etnie, culoare, gen nu cred că făceau așa. Există ceva lege care le permite să se poarte așa cu clienții? Adică, înțelegeam dacă furăm ceva și aveam interdicție în magazin, dar să mă excludă pentru că am copil nu mi s-a mai întâmplat…”, a încheiat femeia.
Citește și: A fost dată afară pentru că a rămas însărcinată! Cazul incredibil al unei femei din Iaşi
La postare au comentat și alte mămici care au trecut prin experiențe similare. Una dintre ele povestește cum nu a fost lăsată să între cu căruciorul în toaleta unui hipermarket pentru a-și schimba copilul de scutec,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.