Semnal de alarmă tras de virusologii olandezi: Varianta Delta se răspândește în rândul persoanelor vaccinate

2 min read
Semnal de alarmă tras de virusologii olandezi: Varianta Delta se răspândește în rândul persoanelor vaccinate

Virusologii olandezi trag un semnal de alarmă privind răspândirea variantei Delta mai infecțioasă a coronavirusului în rândul personalului medical și a persoanelor care s-au vaccinat anti-Covid, relatează La Libre Belgique.
Avertismentul acestora vine după ce numărul angajaților sanitari vaccinați în regim complet împotriva COVID-19 dar care au contractat coronavirusul a crescut brusc în Olanda.
La LUMC (Centrul Medical al Universității Leiden) 85% din toți angajații confirmați pozitiv cu COVID-19 au fost vaccinați complet în timp ce la Centrul Medical Radboud al Universității Nijmegen au fost raportate recent 34 de cazuri.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media
„Ideea pe care am avut-o la început, că nu mai transmitem virusul după vaccinare, nu pare să fie adevărată pentru varianta Delta. Vedem chiar și persoane care au avut deja o infecție, au fost vaccinate de două ori și sunt testate pozitiv din nou”, subliniază virusologul Matthijs Welkers.
Deși vaccinarea protejează împotriva celor mai severe forme ale bolii, varianta Delta ar genera un număr foarte mare de particule virale, de până la o mie de ori mai multe decât în ​​varianta originală, potrivit microbiologului Heiman Wertheim.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media
„Datorită acestui număr mare, virusul sparge apărarea, ca să spunem așa”, explică expertul care a fost el însuși confirmat pozitiv recent.
„Acesta este un motor tăcut al epidemiei”, mai afirmă Wertheim cu privire la răspândirea variantei Delta.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.