SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL „MATEMATICA: ÎNTRE BUCURIE ȘI TEAMĂ/Math: turning disquiet into delight”

3 min read
SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL „MATEMATICA: ÎNTRE BUCURIE ȘI TEAMĂ/Math: turning disquiet into delight”

Dacă ești învățător, profesor de matematică sau de orice altă specialitate și îți dorești să găsim modalitatea în care această materie poate atrage dezvoltând cognitiv și emoțional elevii, haide alături de noi! Nume proiect: SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL „MATEMATICA: ÎNTRE BUCURIE ȘI TEAMĂ/Math: turning disquiet into delight”Organizatori: Asociația EDUMI, echipa For Life a Asociației Neutrino și Departamentul de Științe ale Educației – Facultatea de Sociologie și Psihologie – Universitatea de Vest din TimișoaraCondiţii de participare: Completează până la 2 februarie formularul de înscriere disponibil aici: https://www.edumi.ro/eveniment/matematica-intre-bucurie-si-teama/Perioadă înscriere: 13.12.2021 – 02.02.2022Perioadă desfăşurare: 28.01.2022 – 29.01.2022Matematica – acest cuvânt care provoacă reacții neașteptate – la majoritatea de gol în stomac și la tot mai puțini elevi, de bucurie pură. Oare de ce? Nu mai sunt copiii pregătiți pentru efort constant sau poate matematica este predată prin aplicare de algoritmi, răpind astfel copiilor bucuria descoperirii? Există și alte explicații?
Dacă ești învățător, profesor de matematică sau de orice altă specialitate și îți dorești să găsim modalitatea în care această materie poate atrage dezvoltând cognitiv și emoțional elevii, haide alături de noi!
Evenimentul va cuprinde:
–Două sesiuni susținute de specialiști din țară și de peste hotare, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: ziua 1 – 28 ianuarie 2022, 18:00-20:00 și ziua 2 – 29 ianuarie 2022, 14:00-17:00
Sesiunile live vor fi vizibile gratuit tuturor celor interesați. Veți putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diploma de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.
–Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „MATEMATICA ÎNTRE BUCURIE ȘI TEAMĂ/Math: turning disquiet into delight”, cu secțiuni separate pentru învățământ primar, gimnazial și liceal. Se acceptă la publicare materiale scrise în romană și engleză. Detaliile de redactare le găsești aici.
Cum te înscrii?
Pentru înscrierea la eveniment ai nevoie de cont de utilizator în www.edumi.ro
Completează formularul de mai jos, până la 2 februarie, alegând dintre:
DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – 90 lei
DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) – 70 lei
După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată. Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2021-2022) au 20% reducere la prețurile afișate.
Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 2 februarie 2022 în secțiunea specială din contul tău.
Cum primești diplomele? Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului.
Pentru mai multe detalii și condiții de redactare consultă regulamentul disponibil aici.
Ești profesor sau învățător pasionat de matematică? Investește acum în dezvoltarea ta profesională și vino la eveniment, alături de specialiști de prestigiu!
Organizatori: Asociația EDUMI, echipa For Life a Asociației Neutrino și Departamentul de Științe ale Educației – Facultatea de Sociologie și Psihologie – Universitatea de Vest din Timișoara.
50% din suma strânsă prin taxele de participare vor fi direcționate către proiectul Burse For Life,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.