SONDAJ. AUR devine primul partid politic din România, George Simion este cu mult peste Marcel Ciolacu – CRITICII.RO

2 min read
SONDAJ. AUR devine primul partid politic din România, George Simion este cu mult peste Marcel Ciolacu – CRITICII.RO

Situația catastrofală pentru PSD și pentru PNL. Cele două partide politice s-au prăbușit în sondajele de opinie ca urmare a crizelor repetate în care au reușit să ducă România cu un mare succes.

De la proasta gestionare a crizei covid și până la criza economică, cea energetică , toate intră în responsabilitate celor care au condus țara. Ori acest lucru începe deja să se vadă iar sistemul a intrat în vrie și tinde să se prăbușească.

Un ultim sondaj de opinie, nu din cele prezentate de către sistem, plasează AUR ca fiind primul partid politic din România. AUR este prima alegere a românilor, aceștia nu mai vor să audă de Marcel Ciolacu sau de Nicolae Ciucă.

Premierul nu se află deloc pe o poziție care să îi convingă, acesta și-a distrus întreaga carieră militară venind în interiorul unui partid slab, plin de corupție și fără de soluții.

Așa se face că AUR trecut deja de 50% din opțiunile probabil exprimate de vot, ajungând la 51,4%. Pe locul II se află PSD care se menține la 31,1%, pe locul III se află PNL care nu mai trece de 13% iar certurile interne din USR au prăbușit partidul la doar 5,4%.

Cifrele par greu de crezut, dar să nu uitați că în anul 2020, atunci când AUR a intrat în parlamentul de la București, presa sistemului nu a spus nici un cuvânt despre acest lucru. Tot așa presa prezintă sondaje mincinoase și nu afișează absolut deloc adevărul. Dacă doriți să vă convingeți, mergeți și vorbiți cu românii.

Este de reținut că mai puțin de 44% dintre români vor să vină la vot, asta înseamnă că marea lor majoritate ar boicota votul.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.