Un băiețel de 3 ani din Brașov și-a găsit sfârșitul sub roțile mașinii tatălui său. Atenție la neatenție, dragi părinți!

2 min read
Un băiețel de 3 ani din Brașov și-a găsit sfârșitul sub roțile mașinii tatălui său. Atenție la neatenție, dragi părinți!

Un băieţel în vârstă de trei ani din Hărman, județul Brașov, a murit după ce a fost lovit de un autoturism, duminică dimineaţă, în timp ce se afla în curtea unei locuințe. Din primele informații se pare că la volanul autoturismului se afla chiar tatăl copilului, care a accidentat copilul, călcându-l pe cap cu spatele mașinii în timp ce efectua o manevră. Copilul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
„Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localităţii Hărman, judeţul Braşov, ar fi fost surprins şi accidentat de către un autoturism. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Inspectoratul de Poliţie judeţean Braşov.
Citește și:
Copii răniți pe A2. Accidente în lanț în care au fost implicate 55 de mașini

Medicii au declarat decesul băieţelului, deși acesta a fost dus de urgență la spital. Poliţiştii au deschis o investigaţie şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului, mai ales că rudele băiețelului prezente la fața locului, se contrazic. Autoturismul este proprietatea tatălui copilului, însă martorii susțin că la volan se afla unchiul acestuia. Sau făcut măsurători speciale și criminaliștii au investigat pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragicului eveniment. ”Autorul accidentului nu este tatăl copilului de trei ani. Nu vă pot spune gradul de rudenie dintre minorul de 14 ani și victimă”, a declarat Nadia Olaru pentru DC News. 
Surse: Hotnews, Realitatea, Antena 3

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.