Vă place sau nu vă place, AUR a organizat prima conferință internațională ce pune bazele Europei Națiunilor – CRITICII.RO

2 min read
Vă place sau nu vă place, AUR a organizat prima conferință internațională ce pune bazele Europei Națiunilor – CRITICII.RO

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a organizat în acest weekend o conferință internațională la care au participat aproximativ 100 de persoane, oameni politici, oameni de presă și analiști internaționali.

La eveniment au fost europarlamentari și parlamentari europeni din 22 de țări, marea lor majoritate din zona suveranistă, adică din zona acelor partide politice care susțin o Europă a națiunilor și nu o Europă federalizată.

Cei mai mulți parlamentari au sosit din Italia și din Polonia, acolo unde curentul naționalist prinde amploare.

În România partidele clasice, precum PNL, PSD sau USR, nu se expun deloc pe această temă, lăsând chiar impresia că sunt de acord ca dreptul național să fie încălcat de deciziile luate la nivel european, în ciuda faptului că CCR s-a pronunțat clar pe aceast subiect: constituția României primează în fața oricărei legi internaționale.

Conferința s-a desfășurat la București și a avut drept principală temă de dezbtare: Supremația Constituțiilor Naționale asupra deciziilor luate de către Bicrocrația Europeană.

Este primul eveniment de o așa mare anvergură realizat la nivel european și prima dezbtarere serioasă pe această temă. Practic Alianța pentru Unirea Românilor, un partid timid, un partid mic, un partid nou, a reușit să spargă bariera internațională și să dovedească că poate să facă politică la nivel înalt. Să aduci la aceeași masă politicieni din toate statele europene reprezintă o mare realizare, mai ales pe o temă atât de importantă.

În mod normal un așa eveniment ar fi trebuit reflectat corect și echidistant de către presa din România, dar cetățenii s-au obișnuit să primească numai informații false, intoxicări, așa că așteptările sunt mici.

Suveraniștii cer ca să se mențină o Europă a diversității și frumusețea națiunilor, să nu se încerce federalizarea. Acest din urmă capitol ar duce în cele din urmă la disensiuni și birocrația europeană ar încărca inutil dreptul națiunilor de a-și putea alege singure viitorul.

Conferința a fost organizată la Palatul Parlamentului în data de 19.02.2022.

AUR a organizat la Palatul Parlamentului primul forum european pe tema Supremației Constituțiilor Naționale asupra Birocrației de la Bruxelles – Valori conservatoare în Uniunea Europeană, la care au participat parlamentari, europarlamentari și experți din 22 de state europene.

În cadrul evenimentului a fost adoptată “Declarația de la București”.

Semnatarii spun un nu răspicat dictaturii celor care încearcă să le schimbe modul de viață și se opun birocrației europene și falselor elite politice care au pierdut legătura cu cetățenii.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.