Am înțeles că nu prea v-a plăcut școala și că v-ați luat diplomele la fără frecvență! Ați adus țara asta în pragul colapsului pentru că sunteți praf și pulbere – CRITICII.RO

2 min read
Am înțeles că nu prea v-a plăcut școala și că v-ați luat diplomele la fără frecvență! Ați adus țara asta în pragul colapsului pentru că sunteți praf și pulbere – CRITICII.RO

Tensiunile din sectorul educației continuă să crească pe fondul nemulțumirilor exprimate de cadrele didactice și sindicatele din domeniu. În contextul acestor proteste și revendicări, acuzații grave au fost aduse în spațiul public de realizatoarea TV Anca Alexandrescu.

Anca Alexandrescu afirmă că actualii lideri politici au diplome obținute la fără frecvență, iar acuzațiile se îndreaptă către cei din statul paralel, susținând că aceștia i-ar fi promovat în mod injust.

„Am înțeles că nu prea v-a plăcut școala și că v-ați luat diplomele la fără frecvență! Am înțeles și că v-au promovat cei din statul paralel dar vouă nu vă e așa puțină rușine să continuați cu manipularea prin presă pe care o plătiți cu bani grei?

Unii dau pe surse că Ciucă susține că greva e “întreținută artificial”! Ciolacu face apel la “rațiunea” profesorilor! Dar voi aveți vreun pic de rațiune? De ce ați scos din legile educației articolul privind salariul de 4000 lei pentru debutanți? Alții lansează fumigene că vezi doamne profesorii din Ungaria vin să predea în România că sunt salarii mai bune! Să predea ce? Și în ce limba? Unii fac analize că vezi doamne trebuie raportat salariul debutanților la salariul minim pe economie! Chiar aveți obrazul atât de gros?

Nu vă e așa puțină jenă că ați adus țara asta în pragul colapsului pentru că sunteți praf și pulbere? Cea mai slabă guvernare din ultimii 33 de ani! Profesorii sunt în stradă, sindicatele din sănătate sunt în stradă, la Metrou se anunță grevă, în instanțe se anunță grevă, magistrații sunt revoltați! Mai e vreo categorie de cetățeni mulțumită în țara asta în afară de voi și apropiații voștri?

Veți arunca în haos și instanțele și oamenii vor primi termene pe ani întregi pentru că vă jucați politic cu așa zisa lege a tăierilor pensiilor speciale. O lege care nu va rezolva nimic și probabil că nu va trece nici la CCR. În toată învolburarea asta vine de la CCR opinia separată a trei judecători care spun că “Parlamentul este iresponsabil și lipsit de loialitate” în cazul deciziei privind abuzul în serviciu. Eu n-am mai auzit până acum de la CCR să vină asemenea afirmații. Domnule Iohannis realizați cât de jos ați adus această țară? Cât de tare ați distrus acest stat? Nu mai funcționează nimic!

De asta tremurați că AUR câștigă procente din orice! Că este pe locul doi și suflă în ceafă PSD cu putere.”, a  scris Anca Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.