Caiet de vacanță pentru clasa pregătitoare la 17.49 lei

2 min read
Caiet de vacanță pentru clasa pregătitoare la 17.49 lei

Caietul de vacanță pentru  clasa pregătitoare poate fi achiziționat la prețul de 17.49 lei fiind redus de la 29.15 lei.
Temele abordate de colectivul de autori Intuitext sunt de interes pentru elevi astfel încât să rezolve cu plăcere sarcinile propuse in auxiliar.
Punctul de pornire pentru fiecare temă îl constituie o imagine – provocare, care stârnește curiozitatea copiilor și creează pentru aceștia atmosfera specifică vacanței.
Caietul pune la dispoziția elevilor provocări, jocuri, activități specifice disciplinelor Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală și, uneori, disciplinei Arte vizuale și abilități practice.
Ilustrațiile constituie suport în învățare, dar și un mijloc de creștere a interesului copilului.
Caietul reprezintă o sursă de inspirație prin idei noi de petrecere a timpului liber. Potrivit profilului vârstei, elevului i se sugerează:

să se joace cu prietenii, să meargă în drumeție sau la Zoo, să facă sport și mișcare, să organizeze un atelier de pictură, să facă diferite colecții sau să prepare o salată de fructe ajutându-l, astfel, să-și descopere înclinațiile.
să participe la activități cu familia, să respecte reguli de comportare în contexte de viață diferite, asigurându-i o implicare autentică.
să pună în practică ideile propuse: rețete, jocuri, instrucțiuni de realizare a unor obiecte, sfaturi utile.

Iată și alte produse incluse în oferta Intuitext:
1. Caiet de vacanță pentru clasa I
Caietul cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii de clasa 1.
Fiecare temă abordată vine ca o provocare, îndemnând elevul să îndeplinească activități interesante în perioada vacanței. Provocarea este realizată într-o manieră interactivă, prin adresare directă, motivantă, care îi stârnește curiozitatea.
 2. Caiet de vacanță pentru clasa a II-a
Structurat în 8 unități tematice, caietul propune „Jocuri de vacanță”, care vizează dezvoltarea spiritului de observație, a limbajului, a gândirii și a creativității.
Imaginile oferă suport vizual  pentru învățare, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.
 3. Caiet de vacanță pentru clasa a III-a
Caietul cuprinde 7 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa  a III-a.
Caietul de vacanță pentru clasa a III-a vizează: identificarea informaților din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exerciții de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un conținut adecvat temei unității.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.