Fostul secretar de stat MS, Andreea Moldovan, s-a angajat la Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

1 min read
Fostul secretar de stat MS, Andreea Moldovan, s-a angajat la Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Distribuie acest articol!
Fostul secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan, s-a angajat la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), după ce a fost demisă din funcție odată cu fostul ministru Vlad Voiculescu. Aceasta va lucra pe partea de prevenție și control a infectărilor Covid-19.
Andreea Moldovan (47 de ani), medic epidemiolog, este director medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov. Întoarsă în ţară în urmă cu zece ani, după un stagiu de trei ani în Elveţia, dr. Andreea Moldovan a coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului „Sf. Constantin” din Braşov, spital premiat, în anul 2013, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu „Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”. Mai apoi, a preluat funcţia de director medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov, scrie pesurse.ro
Andreea Moldovan a absolvit Medicina la Târgu Mureș, este medic primar cu specializarea în boli infecțioase și medic specialist în epidemiologie, iar în anul 2009 a devenit Bursieră de Excelență a Societății Internaționale de Boli Infecțioase.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.