În Scoția, copiii de patru ani vor putea să-și schimbe „genul” la școală, fără acordul părinților și vor fi introduse cărți despre transsexuali

2 min read
În Scoția, copiii de patru ani vor putea să-și schimbe „genul” la școală, fără acordul părinților și vor fi introduse cărți despre transsexuali

Copiii cu vârsta de doar patru ani vor putea să își schimbe genul la școală fără consimțământul părinților, conform unor directive introduse în Scoția, relatează The Telegraph, citat de Aleph News.
Ghidul se aplică în școlile primare, unde cei mai mici copii au doar patru sau cinci ani, deoarece „recunoașterea și dezvoltarea identității de gen pot avea loc la o vârstă fragedă”, potrivit noilor norme stipulate de directiva scoțienilor.
Profesorii nu vor avea voie să adreseze întrebări legate de sexul copiilor care se află în „tranziție de gen”, ci doar să-i întrebe cum se numesc de acum înainte și ce sex simt ei că au.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Școlilor primare și secundare li s-a cerut, de asemenea, să introducă în programă cărți care prezintă persoane transgender, să le permită elevilor să aleagă ce vestiar sau toaletă să folosească și să ia în considerare introducerea unei uniforme neutre din punct de vedere al genului.
Documentul de ghidare precizează, de asemenea, că nicio lege scoțiană nu obligă persoanele să folosească toaletele care corespund sexului care le-a fost atribuit la naștere.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.