Un nou emoji a făcut furori printre utilizatorii de iPhone

2 min read
Un nou emoji a făcut furori printre utilizatorii de iPhone

Apple lansează 37 noi emoji-uri, printre care și un bărbat însărcinat
Ai iPhone și obișnuiești să folosești emoji-uri atunci când trimiți mesaje cunoscuților? Ei bine, în curând vei avea de ales dintre alte 37 noi astfel de simboluri, care vor fi disponibile pe iPhone odată cu iOS15.4.
Potrivit MacRumors, designul noilor emoji a fost ales inițial în septembrie 2021 de Unicode Consortium, o organizație non-profit care supraveghează standardele acestor simboluri pe toate dispozitivele. Printre cele 37 noi emoji se numără o față care se topește, două mâini care formează o inimă și mai multe simboluri de strângere de mână cu opțiuni de folosire a diferitelor nuanțe ale pielii. 

Foto: Emojipedia
Însă două dintre cele mai discutate emoji-uri sunt bărbatul însărcinat și persoana de sex neutru însărcinată. Cele două simboluri au stârnit multe dezbateri în mediul online, mulți criticând în special emoji-ul care înfățișează un bărbat însărcinat: „Cum poţi face un emoji cu ceva care nu există?”, a întrebat un utilizator de Twitter, la care un alt utilizator a răspuns cu un emoji unicorn.

Foto: Emojipedia
Noile emoji-uri vor fi disponibile pe iPhone şi iPad cu iOS 15.4 şi iPadOS 15.4, precum și pe Mac cu macOS Monterey 12.3. Apple nu a dezvăluit o anumită dată de lansare pentru iOS 15.4, însă MacWorld se aşteaptă ca acesta să fie disponibil publicului larg din luna aprilie 2022.
Tu ce părere ai despre noile simobluri emoji care urmează să fie lansate de Apple?

Surse: macrumors.com, blog.emojipedia.org

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.