Cîțu anunță noi relaxări de la 1 iunie și concerte la București și Cluj

1 min read
Cîțu anunță noi relaxări de la 1 iunie și concerte la București și Cluj

Distribuie acest articol!
Premierul Florin Cîțu este mulțumit de evoluția campaniei de vaccinare, astfel că joi, 27 mai, se vor discuta măsurile de relaxare ce urmează să intre în vigoare de la 1 iunie. El a mai spus că rata de vaccinare este crescută în orașele mari, pe primul loc fiind Bucureștiul. Tocmai de aceea, premierul a anunțat că primul concert va fi la București și apoi la Cluj.
„Există o explicație pentru ceea ce se întâmplă cu vaccinarea. Cluj, București, Timișoara, Constanța, orașele mari unde avem o aglomerație mai mare, acestea sunt în topul vaccinării, ceea ce înseamnă că aici atingem o imunizare de masă. Bucureștiul este cel mai vaccinat, mai vaccinat decât Clujul, tocmai de aceea primul concert va fi la București și apoi la Cluj”, a spus Florin Cîțu, la Radio Guerrilla.
Cîțu susține că joi va avea loc o ședință de Guvern, iar ulterior vor fi anunțate măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie.
„Obiectivul campaniei de vaccinare este de a reduce numărul de cazuri, de a scăpa de pandemie. Aceelerarea campaniei de vaccinare a avut rezultate, scade numărul de cazuri, scade rata de infectare și nu avem niciun motiv să nu mergem mai departe cu această campanie de vaccinare”, a mai spus premierul.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.