Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară. Cabral va fi din nou tătic

În urmă cu puțin timp, Andreea Ibacka și Cabral au făcut marele anunț. Ce anunț? Faptul că vor deveni din nou părinți. Sarcina este chiar destul de avansată, dat fiind faptul că termenul de „livrare” este în toamna acestui an, așa cum chiar simpaticii viitori părinți au afirmat. 

Cabral a făcut și primele declarații despre sarcină, pentru ProTv, „În toamnă. Așa pare că s-a potrivit.Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2.
Dublu prăpăd.
Năcazul revine.
Beleaua Stereo.
Din toamnă, în Casa Ibacka…”. 
Cei doi se bucură deja de rolul de părinți alături de micuța Namiko, care a venit pe lume în urmă cu doi ani. Cabral este deja la a treia experiență în această postură minunată, având o fiică deja majoră din prima lui căsătorie cu Luana Ibacka. Vom vedea dacă destinul a decis ca el să fie tată de fete, sau de data aceasta va fi tătic de băiat. 
Sursa: facebook.com, www.protv.ro. 

 » sursa: www.qbebe.ro