Medicii i-au spus că va trăi doar 2 ani, dar a sfidat soarta și a împlinit 25 de ani! Este cel mai vârstnic pacient cu displazie tanatoforică

2 min read
Medicii i-au spus că va trăi doar 2 ani, dar a sfidat soarta și a împlinit 25 de ani! Este cel mai vârstnic pacient cu displazie tanatoforică

Christopher Alvarez este hotărât nu doar să supraviețuiască, ci și să se dezvolte și să realizeze ceva măreț în viață. Unul dintre obiectivele sale este să devină jurnalist și se pare că este pe drumul cel bun! Alvarez absolvit recent cursurile facultății de jurnalism din cadrul Universității Adelphi din New York și va urma acum un master în jurnalism la Universitatea Columbia.
Aceasta este incredibila poveste de viață a lui Christopher Alvarez din Columbia, care atunci când a venit pe lume, medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire. Din cauza faptului că suferă de o afecțiune rară și gravă, numită displazie tanatoforică, medicii i-au spus mamei că nu va trăi mai mult de 2 ani.

Christopher Alvarez în copilărie | Foto: Instagram

Băiatul, însă, a sfidat toate așteptările și a demonstrat că miracolele există. Acum, la 25 de ani, Chris încearcă să ducă o viață cât mai normală. El locuiește, în prezent, în New York, SUA, și deși are nevoie de ajutor în mai toate activitățile pe care le face – de la mâncat până la spălat pe dinți – refuze să lase că handicapul sau să îl definească sau să îl oprească de a la a-și îndeplini visul – acela de a devenit jurnalist monden. El a întâlnit deja multe persoane celebre, cum ar fi Billie Eilish, Tom Holland, Shakira, Bad Bunny și multe altele. 

Deși pare că displazia tanatoforică de care suferă, evoluează de la o zi la alta, Alvarez știe că poate conta pe ajutorul mamei sale, care a învățat să îi acorde îngrijiri medicale de specialitate. Columbianul are 68 de centimetri înălțime și se deplasează într-un scaun cu rotile, însă prin tenacitatea și simțul umorului de care dă dovadă, ne amintește că nimic nu ne poate opri să ne atingem visele. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.